Corponor feirer 30 år!

Klikk start for å se videoen:

 

I 2024 markerer Corponor AS sitt 30-årsjubileum. I løpet av disse tre tiårene har vi vært med på å forme byen vi alle glade i – Bodø.

Vår innsats har alltid vært rettet mot å fremme trivsel blant våre kunder, samarbeidspartnere og interessenter. Gjennom årene har vi kontinuerlig søkt å fange oppmerksomheten ved å være først ute med nye prosjekter og konsepter. Vi vet at trivsel strekker seg lengre enn det å bo og arbeide.

Med vårt slagord «skaper trivsel» har Corponor i snitt overlevert én bolig hver uke i 30 år. Dette er en prestasjon vi er utrolig stolte av.

Det har vært både oppturer og nedturer, men vi har stått sterkt gjennom hele reisen. Det er gledelig å se utviklingen Bodø har hatt så langt, og vi er stolte over vår nord-norske identitet. Lokal tilhørighet, kompetanse og næringsliv har vært avgjørende for å oppnå gode resultater.

I løpet av disse 30 årene har vi gjennomført en rekke større prosjekter som iParken, The Storm, Norrøna Apartments, Bryggerikvartalet, Bodøsjøen Park, Central Atrium, Bodø Storsenter, Bodø Panorama, Panorama Vest, Bodin Alle, og mange flere.

Vi ønsker å understreke at vi kontinuerlig jobber med å utvikle oss som eiendomsutvikler, og har en rekke spennende prosjekter i vår portefølje som vi ser frem til å realisere i tiden som kommer. Vi skal fortsette å være ledende med innovative løsninger, samtidig som vi møter fremtidens behov.

Vi gleder oss til de neste 30 årene, og ser frem til nye og spennende prosjekter!

Informasjonskapsler
og personvernvilkår

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å benytte denne nettsiden samtykker du i bruken av disse. Du kan lese mer detaljert om hvordan dine data blir behandlet via lenken under.