Innsending av planinitiativ for Mauds Hage i Dronningens Gate 26 -32

Corponor har sendt inn planinitiativ for Mauds Hage – et nytt og spennende bolig- og næringsprosjekt i Bodø sentrum

Corponor har nylig sendt inn planinitiativet for Mauds Hage, et ambisiøst prosjekt lokalisert i Dronningens gate 26-32. Prosjektet er utviklet for å fremme et levende og inkluderende sentrumsmiljø, med boliger som er tilpasset beboernes behov både i dag og i fremtiden.

Hensikten med planarbeidet:

Formålet med planarbeidet er å tilrettelegge for et kombinasjonsbygg hvor de nedre etasjene vil inneholde forretninger og publikumsrettet virksomhet, mens de øvre etasjene vil bestå av boliger. Prosjektet er ment å stimulere til økt aktivitet i sentrum gjennom tilflytting og tilbud av næringsarealer. Den sentrale beliggenheten gjør prosjektet spesielt attraktivt, med umiddelbar nærhet til kollektivtransport, butikker, kulturtilbud og andre viktige tjenester.

“Vi er begeistret for å endelig kunne sende inn planinitiativet for Mauds Hage, et prosjekt som vi tror vil bidra til i å skape et levende sentrumsområde,” sier Steffen Knudsen, daglig leder i Corponor. “Prosjektet vil møte både dagens og fremtidens behov, spesielt hensyntatt en aldrende befolkning, og vi ser frem til å bidra til en positiv utvikling i byen vår.”

Mauds Hage – et BoPluss-konsept:

Mauds Hage er et innovativt BoPluss-konsept som tilbyr boliger med servicetilbud, attraktive fellesarealer og moderne teknologi. Prosjektet legger til rette for attraktive boliger for mange grupper, ikke bare eldre. Konseptet er utviklet for å sikre at beboere kan bo lengst mulig i egne hjem, samtidig som de har tilgang til nødvendige tjenester og sosiale møteplasser. Fellesarealene vil inkludere alt fra gode utearealer, selskapslokaler med kjøkken, loungeområde, treningsrom og hotellrom for besøkende.

“Vår visjon med Mauds Hage er å skape et trygt og sosialt bomiljø for mange aldersgrupper,” legger Knudsen til. “Vi har så langt kun mottatt positive tilbakemeldinger, noe som understreker viktigheten av et slikt prosjekt”.

 

Et skritt nærmere realisering:

Innsendingen av planinitiativet er første steg mot en realisering av Mauds Hage. Før prosjektet kan igangsettes må blant annet reguleringen godkjennes. Corponor ser frem den videre dialogen med Bodø kommune og politikerne i det videre arbeidet.

Samarbeidsprosjekt:

Mauds Hage er et samarbeidsprosjekt mellom Corponor AS og Barlindhaug Eiendom AS. Partene har tidligere realisert følgende prosjekter i Bodø; iParken, The Storm, Norrøna Apartments, Bryggerikvartalet og Panorama Vest.

Informasjonskapsler
og personvernvilkår

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å benytte denne nettsiden samtykker du i bruken av disse. Du kan lese mer detaljert om hvordan dine data blir behandlet via lenken under.