Mode Studio AS åpner popup-avdeling i Sjøgata 20

Pressemelding fra Mode Studio AS

Mode har siden 2021 drevet virksomhet i Ramsalt med 6 frisører. Lokalene ble den gang utformet for inntil 10 frisører. Sommeren 2023 var vi så heldige å få med oss ytterligere 6 etablerte frisører til vårt team. Med noen tilpasninger i lokalene har vi så langt holdt samlet i Ramsalt-lokalene. Det har vært svært inspirerende og motiverende med så høyt tempo i lokalene. Det har gitt oss god anledning til å bli kjent med hverandre og la hver enkelt ta eierskap til Mode-konseptet. 

Høyt tempo og mange mennesker i sving har også medført økt støynivå og travlere stemning. Mode-konseptet krever en helt egen ro. Et besøk hos oss skal være avslappende og jordnært. Det skal også være en inspirerende, bærekraftig og langsiktig arbeidsplass. Tiden er derfor inne for en justering i tråd med tilbakemeldinger fra våre trofaste kunder og våre høyt verdsatte arbeidstakere. 

På vegne av Corponor ble vi i oktober kontaktet av Christer Hagen v/ Proaktiv Eiendomsmegling, som hadde fått i oppdrag å leie ut de nylig utflyttede lokalene. Lokalene er utformet til frisørvirksomhet og ligger i praktisk avstand til Ramsalt. For oss passet det også utmerket med et midlertidig perspektiv i første omgang. Vi er veldig takknemlig for at Corponor og Proaktiv hadde oss i tankene!

Mathias Nilssen i Corponor har følgende å si om saken: 

«Vi synes det er kjempebra at vi kan si velkommen inn til en så attraktiv og profesjonell aktør som Mode i våre lokaler i Sjøgata. Det er relativt kort tid til vi skal i gang med byggeprosessen i kvartal 10, hvilket har komplisert prosessen med å finne en seriøs leietaker. Desto artigere var det at vi fikk på plass avtalen med Mode! For oss passet timingen perfekt og sammenfalt med behovene til leietaker. Med popup-avdelingen vil de få gode svar på veien fremover.

Vi heier på de som våger å satse, så dette blir veldig spennende å følge med på! Samarbeidet med Mode er noe vi virkelig ønsker å dyrke videre, spesielt når vi en gang i fremtiden kan tilby flunkende nye lokaler i området». 

Den nye popup-avdelingen får navnet MODE Atelier; kreativitet, pleie og skjønnhet. Vår eminente seniorfrisør Tina Svendsen har takket ja til rollen som avdelingsleder. Med på laget får hun seniorfrisør og medeier Tina Isabell Bjørntvedt, frisør Emma Eilertsen og juniorfrisør Sofie Bjørgum Lyng.

Åpningsdato er pr. tid ikke satt, men er forespeilet i løpet av februar. Allerede bookede timer vil bestå. Berørte kunder vil fortløpende informeres i overgangsfasen.

Vi ønsker dem velkommen!

Informasjonskapsler
og personvernvilkår

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å benytte denne nettsiden samtykker du i bruken av disse. Du kan lese mer detaljert om hvordan dine data blir behandlet via lenken under.