Fretex er på flyttefot i Bodø. 

Etter at kontrakten i de gamle lokalene i Storgata 30 ikke ble fornyet, måtte gjengen i Fretex se etter nye lokaler å etablere seg i. Ønsket var å holde seg i nærheten av de gamle lokalene, og da lokalene i Storgata 11 dukket opp, så tok regionleder Wigdis Strøm Kalsås muligheten. 

– Vi stenger ned butikken i de gamle lokalene 20. juni. Da har vi cirka en uke til å flytte og få opp butikken i nye lokaler. Hvis alt går etter planen, åpner vi lørdag 25. juni, sier Kalsås.

Hun beskriver området lokalene ligger i som spennende og med store muligheter.

– Jeg håper vi kan få markert det som det grønne hjørnet. Vi har butikker i umiddelbar nærhet som tenker mye likt som oss. Uteområdet er aktivt, og vi håper å få et samarbeid med butikkene rundt oss også. Jeg tror det kan bli et spennende område å etablere seg i, sier hun.

Da kontrakten ikke ble fornyet hadde de flere potensielle muligheter, men valget falt på Storgata 11.

– Lokalene var fine og vi ønsket å være i det samme området, som passet oss ganske bra!

Fretex har, på landsbasis, slitt under koronapandemien. De holdt stengt under store deler av pandemien. Kalsås avslører at man hele tiden tok en vurdering på om man skulle beholde butikken i Bodø eller ikke. 

– Det var helt klart tunge perioder. Med stengte butikker vil økonomien merke det. Nå håper vi at vi kan komme godt i gang i nye lokaler, og at folk ser viktigheten av det grønne skiftet. Jeg er sikker på at Bodøværingene vil komme tilbake, og derfor satset vi nå. To år er en fin tid til å se om folk vil ta oss i bruk igjen og støtte opp om den viktige jobben vi gjør.

– Så dere gleder dere til å starte litt på nytt nå?

– Ja, vi gleder oss veldig. Jeg var i Bodø sist uke og var med på oppussingen. Nå innreder vi butikken, og ser lyst på framtiden. Lokalene i Storgata 11 har et enormt med trøkk utenfor. Det er utrolig mange folk som går forbi inngangsdøren.  Kalsås har ansvar for 18 av totalt 40 butikker, alt fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør.

Informasjonskapsler
og personvernvilkår

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å benytte denne nettsiden samtykker du i bruken av disse. Du kan lese mer detaljert om hvordan dine data blir behandlet via lenken under.