Konkursen i Bremnes Eiendom AS

Bilde tatt på Bremnes

Utbyggingselskapet Bremnes Eiendom AS gikk konkurs 12 juli i år. Selskapet har stått bak byggingen av 29 rekkehus og infrastruktur på Bremnes, like utenfor Bodø. 

I en rekke medier har det blitt skrevet om at flere av boligene har hatt omfattende mangler knyttet til alvorlige feil. I mediene har det blitt malt et bilde av at Corponor har fremstått som utbygger i dette prosjektet. 

Corponor ønsker å presisere at det ikke er tilfellet. Det følger tydelig av både kjøpekontrakten og prospektet at utbygger og selger er Bremnes Eiendom AS. I samme prospekt er det også presisert at Corponor under byggefasen hadde rolle som prosjektleder. I tillegg har Bremnes Eiendom leid inn anerkjente aktører som Indira AS og Norconsult AS som utbyggers representant og byggeleder.

Verken styreleder eller andre har sagt at det er vi i Corponor som står bak utbyggingen, eller gitt garantier for utbedringer. Det understrekes at Corponors rolle er kun som forretningsfører for Bremnes Eiendom AS. Corponor har aldri hatt noen eierandel i Bremnes Eiendom.

At Bremnes Eiendom er konkurs er selvfølgelig ikke ønsket, og noe vi synes er veldig leit. At dette i tillegg har blitt en stor mediesak er leit for alle involverte.

Bremnes Eiendom ville jobbe hardt for å utbedre manglene, noe de også gjorde, men dessverre gikk selskapet konkurs. 

Informasjonskapsler
og personvernvilkår

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å benytte denne nettsiden samtykker du i bruken av disse. Du kan lese mer detaljert om hvordan dine data blir behandlet via lenken under.