Ny daglig leder i Corponor

Vi er stolte av å annonsere ansettelse av ny daglig leder!

Steffen Evjen Knudsen (32) er ansatt som daglig leder i Corponor AS. Knudsen er utdannet siviløkonom, og har vært ansatt som økonomisjef i Corponor siden 2016.

«Jeg er takknemlig og ydmyk for å bli daglig leder i Corponor. Jeg ser frem til å fortsette jobben sammen med de dyktige folkene hos oss. Vi skal fremover skape mange gode prosjekter og bomiljø for våre kunder og samarbeidspartnere.» sier Knudsen

Styreleder og gründer Roy B. Nilssen forteller at det er viktig å tilby et dynamisk og støttende arbeidsmiljø som tiltrekker og beholder talenter.

«Steffen er et stort talent, og talenter skal man ta godt vare på- og gi god plass»

«Det er ei tid for alt» sier Nilssen.

«Jeg startet Corponor for snart 30 år siden, og det er på tide å legge grunnlaget for den videre utvikling av selskapet. Jeg har jobbet tett sammen med Steffen i snart 7 år, og jeg er overbevist om at han er den rette personen, både menneskelig og faglig, til å ta selskapet videre.»

«Jeg blir med videre på full tid som arbeidende styreleder, og vil konsentrere meg om marked og utvikling av nye prosjekter, i en litt friere rolle.»

Informasjonskapsler
og personvernvilkår

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å benytte denne nettsiden samtykker du i bruken av disse. Du kan lese mer detaljert om hvordan dine data blir behandlet via lenken under.