Kenneth Stensland (32) flyttet hjem til Bodø og blir hotellsjef

Kenneth Stensland (32) flyttet hjem til Bodø og blir hotellsjef

Kenneth Utenfor det nye hotellet i Dronningensgate.

Kenneth Stensland (32) begynte i hotellbransjen ved en tilfeldighet i Oslo. Nå har han endelig flyttet hjem, og blir hotellsjef på Comfort Hotel. 

Det hele startet på Grand Hotel i Bodø. Først fikk han avslag på en nattjobb, men Stensland ga seg ikke. Etterhvert fikk han 100 prosent kveldsjobb på Grand hos Unni Olsen. 

– I starten var jeg livredd, men jeg elsket det. Jeg utviklet en stor interesse rundt hotellfaget, sier Stensland. 

I 2014 tok han turen til Oslo, og da var det naturlig å oppsøke en deltidsjobb på et hotell. 

– Det var enkelt. Jeg begynte på Clarion Hotel Royal Christiania, og jobbet der ett år. 

Ved siden av å jobbe på hotellet, tok han bachelorgrad i hotelldrift. 

I 2018 ble Stensland ansatt som salgssjef på «The Hub». 

– Her fikk jeg masse god erfaring jeg tar med meg inn i denne jobben.

– Så det har vært en ren tilfeldighet at du havnet i hotellbransjen?

– Ja. Det startet jo med at jeg kun ville ha en jobb for å tjene penger. Men interessen skjøt til værs, og her er jeg nå, sier han med et smil.

Hjem til Bodø

Det samme året kom det en pressemelding om en spennende stilling på Comfort Hotell i Bodø, som ligger i «The Storm», som bygges av Corponor. 

– Jeg sendte melding tilbake og sa jeg ville ha den jobben. Dette var torsdag 27. september 2018, erindrer han. 

– Nå skal jeg hjem, husker jeg at jeg tenkte. Da måtte jeg jobbe og opparbeide med all den erfaringen jeg kunne. 

Etter det gikk alt slag i slag. Nå er han omsider hjemme i Bodø, og har kontor i Central Atrium, frem til midten av juni. 

Klar for åpning

Stensland og co. har satt åpningsdato til 1. juli 2021. Han var med på pre-åpningen av «The Hub». Der fikk han masse inspirasjon, men forteller at de kommer til å gå litt rolig for seg i starten, på grunn av koronasituasjonen. 

– Vi vil nok ha en ordentlig åpningsfest når det lar seg gjøre, sier han. 

– Forhåpentligvis får vi ha en innvielse til høsten, legger han til. 

Skryter av samarbeidet med Corponor

Stensland skryter også av samarbeidet med Corponor. 

– Å samarbeide med dem har gått veldig bra. Alt går som planlagt. Vi har hatt en god dialog med Corponor gjennom hele prosessen. Jeg er veldig glad for at vi har hatt Corponor med oss. De er en god samarbeidspartner, hvis vi kan kalle det for det, sier han og gleder seg til å se hvordan kombinasjonen av hotell og leiligheter kommer til å fungere:

– Jeg håper vi blir kjent med de gode naboene våre, og at de kan benytte seg av hotellet også. Det gjelder blant annet hotelltjenester, for eksempel. Dette er et unikt konsept, som man må til Oslo for å finne noe lignende. 

158 rom

Totalt huser hotellet 158 rom. Det er blanding av romkategorier, der man blant annet finner tre møterom, ett gym og en restaurant.

– I tillegg har vi en blanding av bar og resepsjon. Det er gøy å introdusere noe som ikke er i markedet fra før av.

Foto: 3destate

Informasjonskapsler
og personvernvilkår

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å benytte denne nettsiden samtykker du i bruken av disse. Du kan lese mer detaljert om hvordan dine data blir behandlet via lenken under.