Nye boliger i et unikt område

INTEGRERT MILJØ: Blokken skal knyttes sammen med gangveier som også kobler boligområdet opp mot det grønne arealet rundt.

Nå kommer det grønne boligprosjektet som vil ta med hele Rønvik-området inn i det grønne skiftet. Og det beste av alt? Boligene passer for absolutt alle.

På den historiske tomta til Kirkhaugen skole skal Corponor og Barlindhaug bygge boligprosjektet iParken.

iParken kommer til å bli de mest miljøvennlige leilighetene som har vært bygget i Bodø frem til nå.

DIN UNIKE MULIGHET

– Det har tatt litt tid, men nå er vi både glade og stolte over at Bodø kommune har gitt oss grønt lys, sier salgssjef for iParken Mathias Nilssen.

Det betyr at selskapet nå kan gå i gang med å byggetrinn 1. Byggetrinnet omfatter 56 leiligheter fordelt på to bygg med fire etasjer hver. Du kan velge mellom fem forskjellige leiligheter:

  • 2-roms fra 36 kvadratmeter
  • 3-roms fra 47-80 kvadratmeter

– Nøkkelordet her er at vi kan tilby prisgunstige 3-roms leiligheter som mange har muligheten til å kjøpe, understreker Nilssen.

Saken fortsetter under bildet.


STEMNINGSFULLT: De grønne boligene i Rønvik vil bli et verdifullt tilskudd til området og passer både for gamle og unge.

DET GRØNNE SKIFTET

Det unike med iParken er at boligene kobles sømløst med en allerede regulert, offentlig park. Det blir grønne boliger i et grønt område.

– Her kommer energien fra varmepumper og solcelle-paneler som bidrar til svært kostnadseffektiv oppvarming. iParken skal bygges for å skape et så lite miljømessig fotavtrykk som mulig, sier prosjektleder Bernt C. Hargaut i Corponor.

Hvilket har vært en sentral filosofi fra dag én. Da skolebygget skulle rives ble det gjort med maksimal omtanke. Et samarbeid med EN-Entreprenør, Iris, Røde Kors og andre aktører sørget for at mye kunne gjenbrukes. Betongen er i dag samlet på tomta og skal fungere som fyllmasse.

Saken fortsetter under bildet.

FLOTT UTSIKT: Fra fjerde etasje har du en enestående utsikt over Bodø og havet utenfor.

– Dette alene har spart opp mot 200 tonn i C02-utslipp, blant annet med tanke på transport inn og ut av tomta, sier Hargaut.

En side-effekt av dette er også at støy- og trafikk-belastningen på naboene blir mye mindre, både under riving og bygging.

POPULÆRE RØNVIKA

iParken blir et kjærkomment tilskudd til Rønvika, som alltid har vært en bydel som folk elsker. Nå kommer det boliger som passer for absolutt alle:

– Hit kan du flytte hvis du vil ut av en enebolig og inn i en

enklere hverdag. Og her kan du finne ditt perfekte startpunkt for din første bolig, sier Nilssen.

For iParken ligger ideelt plassert, med kort vei til skole, barnehage, kirke og butikk. Noe som er viktig. Nye boliger bør plasseres i et område hvor det allerede er etablert en velfungerende infrastruktur.

Saken fortsetter under bildet

GRØNN LUNGE: Når de nye boligene blir en del av en offentlig regulert park, skapes det et bomiljø som er helt unikt i Bodø.

Prosjektet passer også som hånd i hanske når Bypakke 2 skal styrke Nordstrandveien som en sentral linje for buss og sykkel.

Og nettopp sykkel er viktig her:

– Vi ser for oss at iParken skal tilby deling av elektriske lastesykler. Det betyr at du får plass til to barn og handleposer, sier Hargaut.

TRYGT, GODT OG ROLIG

Hvis du velger den korteste veien, er det ca kun 1,5 kilometer fra iParken både til sentrum og City Nord.

iParken tilbyr et trygt og rolig bomiljø i hjertet av Bodø. Her skal det skapes gangveier som syr sammen boliger og park. Byggherre kommer også til å ta et ekstra ansvar i form av at de vil bidra til å opprette fartshumper og forhøyede fotgjengeroverganger.

– Til syvende og sist handler det om summen av alt. Hvor har du lyst til å bo? iParken skal innfri på alle plan og være med på å gjøre Norges mest spennende by enda mer attraktiv, konkluderer salgssjef for iParken, Mathias Nilssen.

Et spennende bomiljø i en ny bydel.

Ta gjerne kontakt med oss og meld din interesse:

Mathias Nilssen

Salgssjef iParken

Mobil: +47 905 19 901

 mathias@iparken.no

Informasjonskapsler
og personvernvilkår

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å benytte denne nettsiden samtykker du i bruken av disse. Du kan lese mer detaljert om hvordan dine data blir behandlet via lenken under.