Norrøna Apartments – endelig flytter folk inn!

verneverdig inngangsparti.

Nå har de første flyttet inn: – Endelig blir det liv i Norrøna

Fredag 16. september er en merkedag for Corponor: Da flytter det første overtakelse i Norrøna appartments. En dag utbygger har sett fram til i to år. Salgssjef Mathias Nilssen i Corponor sier de har ventet lenge på denne dagen.

– Det blir en spesiell dag, selvfølgelig. Endelig har vi innflytting i det spektakulære ombyggingsprosjektet av Norrøna Hotel. Vi har jobbet lenge og intenst, og er enormt stolte av resultatet, sier han.

Tatt vare på historien

I utbyggingsfasen har det vært viktig å ta vare på historien til Norrøna hotell, samtidig som at bygges moderniseres. 

– Vi har tatt vare på inngangspartiet for å ta vare på historien, hengt opp gamle bilder og bygd opp lobbyen. Med eget initiativ har vi gått inn og gjort det mer historisk enn vi hadde trengt, men vi ville ha et historisk preg over bygget., sier Mathias.

– Vi har møblert hele lobbyen med artikler og historiske bilder, med blant annet det første spadetaket, «spionen i Bodø» og «freshet» opp alt sammen.

Gleder seg

Per i dag er det tre leiligheter som er i sluttfasen med å bli ferdigstilt, deriblant en toppleilighet, røper Mathias. 

– Den gleder vi oss til å vise fram når den står ferdig om ikke lenge.

Han gleder seg enormt til å endelig se liv i bygget, og lys i vinduene.

– Det kommer til å skje mer i bygget og i gågata. Det blir mer liv, rett og slett. Å bo så sentralt med alt av restauranter og butikker vet vi er veldig attraktivt. Vi gleder oss enormt til å se beboere flytte inn. 

Den gamle lobbyen er blitt et flott fellesareal for beboerne.

En kaffe satte spor

At det i det hele tatt står det splitter nytt leilighetsbygg er på mange måter en tilfeldighet.

– Ideen kom fra et kaffebord der vi først begynte å fleipe om å gjøre noe med Norrøna. 10 dager etterpå hadde vi for alvor begynt med prosjektet. Og nå står vi faktisk her. Det er en enorm følelse.

Informasjonskapsler
og personvernvilkår

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å benytte denne nettsiden samtykker du i bruken av disse. Du kan lese mer detaljert om hvordan dine data blir behandlet via lenken under.