Nye lokaler i Central Atrium

Nye lokaler i Central Atrium

Lokalene våre i Dronningens gate 18 har vært gjennom en omfattende oppussing de siste månedene. Sammen med huseier har vårt kjære kontorfellesskap fått en ny og revitalisert drakt. Oppgraderingen gir en frisk start etter sommerferien, og et enda bedre arbeidsmiljø.

Daglig leder i Corponor AS, Steffen Knudsen, sier følgende: «Vi er fornøyde med å ha pusset opp lokalene våre. Etter flere år i 6. etasje i Central Atrium, var det viktig for oss å beholde vårt godt etablerte tilholdssted samtidig som vi ønsket å puste nytt liv i våre arbeidsomgivelser. Vi har samme med huseier vært opptatt av gjenbruk og energieffektivisering. Ventilasjonsanlegget er oppgradert, og vi har halvert energiforbruket, samtidig som inneklimaet er blitt bedre.»

De nye lokalene inkluderer moderne kontorer, et flunkende nytt kjøkken, møteromsfasiliteter og fellesarealer.

 

Vi ønsker alle velkommen til våre nyoppussede lokaler i Dronningensgate 18 for en hyggelig kaffeprat. Enten du er en eksisterende samarbeidspartner eller en potensiell kunde, er vi glade for å åpne dørene!

Informasjonskapsler
og personvernvilkår

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å benytte denne nettsiden samtykker du i bruken av disse. Du kan lese mer detaljert om hvordan dine data blir behandlet via lenken under.