Nytt samarbeid skal gjøre boligmarkedet tilgjengelig for flere

CoOwner og BOO Eiendom inngår samarbeid for å tilby DelEie i boligprosjektet iParken. Målet er å gjøre boligmarkedet tilgjengelig for flere i Bodø!

Boligprisene har så langt i år steget med 6,4 prosent på landsbasis. Tall fra utleieplattformen Husleie.no viser at snittprisen for å leie bolig i Norge steg med 7,4 prosent i andre kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor.

Prisvekst og høye krav til egenkapital har gjort det vanskelig for mange å realisere drømmen om å eie sin egen bolig. Med hjelp fra CoOwner kan flere få muligheten til å ta del i boligmarkedet på en trygg og forutsigbar måte.

«Vår visjon er å bekjempe økonomisk og sosial ulikhet gjennom å bidra til at flere kan eie sitt eget hjem. Bodøregionen er et område vi har fulgt nøye med på, og vi ser frem til å kunne tilby DelEie i boligprosjektet iParken,» uttaler Odd Egil Flokketveit fra CoOwner.

DelEie er en modell som opplever sterk vekst, og har allerede hjulpet mange personer og familier inn i boligmarkedet. Ordningen gir kunder muligheten til å kjøpe deler av en bolig, og samtidig disponere og bo i hele. CoOwner kan bidra med inntil 70% av den egenkapitalen kundene mangler for å oppfylle egenkapitalkravet, og blir medansvarlig for boliglånet.

«Dagens boligmarked kan virke utilgjengelig for mange, men vi ønsker å endre dette. DelEie gir en reell mulighet til å komme seg inn i boligmarkedet uten å måtte håndtere de store økonomiske byrdene alene. Det er ikke alle som har foreldre eller andre som kan stille kausjon, og da kan det bli tøft å skaffe nok egenkapital,» sier Mathias Nilssen, salgssjef i BOO Eiendom AS.

En annen fordel med denne boligkjøpsmodellen er at den er tilgjengelig for mennesker i alle livsfaser. Det er ikke bare førstegangskjøpere som kan dra nytte av DelEie. Kombinerer man ordningen med grønne lån fra bankene får man i tillegg ekstra gunstige lånebetingelser.

Faktaboks om CoOwner

  • Tilbyder av boligkjøpsmodellen DelEie og etablert i 2020.
  • CoOwner jobber for å gjøre boligdrømmen til virkelighet for flere.
  • CoOwner er en ledende plattform for DelEie av boliger. Selskapet har som mål å hjelpe flere mennesker med å oppnå boligeierskap gjennom en trygg og enkel boligkjøpsmodell.
  • Du kjøper ut CoOwner når du har nok egenkapital selv. Denne oppnår du gjennom å betjene din andel av avdrag på boliglånet, samt å få din andel av den eventuelle verdiutviklingen i boligen.

 

Faktaboks om iParken:

  • iParken er et leilighetsprosjekt med 114 leiligheter, lokalisert i Rønvik.
  • Første byggetrinn står ferdig i løpet av året.
  • Boligene i prosjektet er kvalifisert for grønne lån på grunn av sin høye miljøstandard og energieffektivitet.
  • Utbygger BOO Eiendom AS (eieres 50% av Corponor AS og 50% av Barlindhaug Eiendom AS)
  • Totalentreprenør: Consto Nord AS

 

 

Kontaktinfo

Mathias Nilssen

Salgssjef, BOO Eiendom AS

905 19 901

 

Odd Egil Flokketveit

Leder salg og marked, CoOwner AS

958 11 579

Informasjonskapsler
og personvernvilkår

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Ved å fortsette å benytte denne nettsiden samtykker du i bruken av disse. Du kan lese mer detaljert om hvordan dine data blir behandlet via lenken under.